¤©§][§©¤][White Angels][¤©§][§©¤
أكلات خفيفه ولذيذه 3le95coe6fyw

نـــــرحـــــــب بــــــــــكـــــ فـــــــى مـــنــتــــديـــــــاتـــــ المــــلائــــكـــهــــــــ ,,,,,,

نـــتشــــرف بـــــزيـــــــــارتـــــــكــــــ مــــــــره اخــــــــــــرى ........
¤©§][§©¤][White Angels][¤©§][§©¤
أكلات خفيفه ولذيذه 3le95coe6fyw

نـــــرحـــــــب بــــــــــكـــــ فـــــــى مـــنــتــــديـــــــاتـــــ المــــلائــــكـــهــــــــ ,,,,,,

نـــتشــــرف بـــــزيـــــــــارتـــــــكــــــ مــــــــره اخــــــــــــرى ........
¤©§][§©¤][White Angels][¤©§][§©¤
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

¤©§][§©¤][White Angels][¤©§][§©¤

d0nt pl@y w!th White @ngel
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 أكلات خفيفه ولذيذه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Star anya
ملاك فضى
Star anya


عدد المساهمات : 303
انثى تاريخ التسجيل : 30/12/2009
العمر : 29
الموقع : https://black-angels.mam9.com

أكلات خفيفه ولذيذه Empty
مُساهمةموضوع: أكلات خفيفه ولذيذه   أكلات خفيفه ولذيذه Icon_minitimeالإثنين أبريل 11, 2011 2:48 pm

هاى

عايزين نتشارك فى الموضوع ده و نتبادل خبرات بعض فى الاكلات الى عمايلها سهلة و سريعة و فى نفس الوقت يكون طعمها لذيذ و حلو
فياريت الى عنده اى اختراع يقوله او حتى وصفة قديمه بس تكون جامده كده
عموما هبدأ انا بالحاجات الى بفضلها

المكرونه
طبعا المكرونه عمايلها سهلة و سريعة بس طعمها مبيبقاش حلو اوى بالطرق العادية و دى طريقتى ...
معلومة::لما تيجي تشترى مكرونه شوف اصفر نوع قدامك و هاته لان نسبة البيض فيه بتبقى اكتر و طعمها بيبقى الذ
المقادير:
نص كيس مكرونه او تلت تربع
كيس شوربة ماجى او كنور احسن طعم هو المشروم و عموما اختار النكهة الى تعجبك

طريقة الاعداد:
طبعا بتسلق المكرونة عادى و هو انك تسخن ميه (5 لتر لكل كيس) و بعد ما تغلى تحط فيها المكرونه و بعد خمس دقايق حط معلقة ملح كبيره و بعد ربع ساعه من الغليان شيك على المكرونه هتكون بدأت تستوى شوف الملح لو محتاجه زود بس متكترش اكتر من معلقة كبيره و بعد تلت ساعه من الغليان هتكون تقريبا استوت

فى نفس الوقت تكون بتعمل الشوربة فى حلة تانيه و طريقتها سهلة تحط لتر ميه فى حلة و تحط فيها كيس الشوربة و تستنى لغايه ما تغلى و تقوم موطى النار عليها خالص

بعد ما المكرونه تستوى صفيها و حطها فى الشوربة خمس دقايق ... و ادعيلي

الهامبورجر
كل الناس بتحب الهامبورجر بس بقى تقليدي اوى فى البيت و حتى لما بنخرج بناكل برضه هامبورجر... عموما جرب الطريقة دى و سلملى على هارديز
اشترى فى الأول نوع هامبورجر بالتوابل ... فيه امريكانا بالتوابل العربية و ده الى انا بفضله بس اى نوع بالتوابل هيقضى الغرض
السر فى الخلطه ... هات جبنه شيدر مدخنه و بتتباع عند اى سوبر ماركت كبير
و انت بتحمر الهامبورجر قبل ما تستوى بحاجه بسيطه حط الجبنه الشيدر عليها عشان تسيح معاها و خلى بالك الجبنه الشيدر المدخنه طعمها قوى جدا يعنى متكترش اوى... و بس حطها بقى فى العيش و عيش حياتك فى الكاتشب و يا سلام لو كاتشب حار ...
و برضه هتدعيلي
و على فكرة ممكن تعمل بالجبنه دى بيض مقلى خرافه حط قطع منها فى البيض و انت بتقليه مع صابع مقطع هوت دوج ... و مش هتقدر تغمض عينك
و فيه برضه وجبة لذيذه ساعات بعملها على الفطار مع بساطتها الشديده
هات رغيف عيش و حط فيه جبنه رومى و اربع شرايح طماطم رفيعين و حطه فى الميكرويف او الفرن او اى حاجه بتسخن....... بيبقى لذيذ جداااااا

و بس خلاص ده الى عندى عايزين نشوف بقى اختراعاتكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
أكلات خفيفه ولذيذه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
¤©§][§©¤][White Angels][¤©§][§©¤ :: ¤©§][§©¤][الملائكة العام][¤©§][§©¤ :: ––––•(-• المطبخ العربي •-)•––––-
انتقل الى: